• Інститут електрозварювання ім. Є.О. Патона
    Національної академії наук України
    27/09/2022

    Обрано нового голову Ради молодих вчених Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України

    27 вересня 2022 року відбулася нарада дирекції Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України (далі Інститут), на якій було представлено нового голову Ради молодих вчених Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України (далі Рада) Максима Андрійовича Хохлова.

    Попередньо на засіданні Ради, яке відбулося 19 вересня 2022 року кандидатура Максима Андрійовича на посаду голови була одноголосно підтримана членами Ради.
    На нараді було заслухано звіт попереднього голови Ради Сергія Леонідовича Шваба про діяльність Ради в період його головування, а також обговорені подальші перспективи діяльності Ради.
    Кандидат технічних наук Максим Хохлов є науковим співробітником Відділу фізико-металургійних процесів зварювання легких металів та сплавів, який, будучи членом Ради, зарекомендував себе як ініціативна та енергійна людина.

     

     

     

     

     

    Попередній голова Ради Сергій Шваб подякував дирекції Інституту за взаємодію з молоддю, членів Ради за плідну роботу та всіх, хто домогавав та сприяв розвитку молодіжного руху в Інституті.
    Бажаємо нових звершень та успіхів голові та всім членам Ради молодих вчених Інституту!

    Новини